uk
Heal Your Life
 
 
ingrid.jpg

Ingrid Nolis - Holsbeek

Deze Teacher Training training is zeer compleet en neemt je ook mee op een reis naar jezelf.

Roos geeft met passie, veel energie en zeer doorleefd deze training. Ik vond de begeleiding heel professioneel en vanuit het hart gegeven.

Diepere lagen op emotioneel, lichamelijk, mentaal en spiritueel vlak worden aangeraakt. Je komt helemaal herboren - met een rugzak vol trainingstools - en ook wel wat moe maar voldaan terug thuis.

Ik zal jouw training zeker aanraden.

www.in-zijn.be 

 
Caroline geirnaert.jpg

Caroline Geirnaert - Ronse

Als je een connectie voelt met de filosofie van Louise Hay kan je nu ook in België de Heal Your Life Teacher Training volgen. Dat kan in het Nederlands enkel bij Mary-Roos Nijs. Stel dat ik kon kiezen tussen verschillende trainers, dan zou ik met volle zekerheid opnieuw voor Roos kiezen.

Ze kan haar kennis en expertise op een zeer professionele manier overbrengen, doorwoven met 100% liefde, veel humor, met aandacht voor al haar cursisten en ze durft ook vanuit eigen levenservaringen vertellen zodat wij, als cursisten daaruit kunnen leren. Dank je wel, Roos, om ons te trainen met hart en ziel!

www.devijfklaver.be

 
Conny.jpg

Conny Vos - 'S Gravenzande (NL)

Ik heb werkelijk een onvergetelijke week beleefd waain ik innerlijke processen doorgegaan ben en heel veel geleerd heb over het doorgeven van het script. De materialen zijn heel uitgebreid en waardevol. De begeleiding vond ik echt geweldig en de opbouw van de training is prachtig!

Wat een warme, energievolle, liefdevolle, innemende en betrokken trainer/coach is Roos. Wat een geluk voor mij, dat zij dit deel van mijn reis begeleid heeft en dat ik zelf dit nu mag meenemen in mijn eigen trainingen. Inspirerend! 

Louise Hay zal dankbaar zijn met zo'n trainer, want ik kan me geen betere trainer voorstellen! Je voelt de passie en het werken met hart & ziel. Ze maakt steeds weer tijd voor iedereen en zet steeds weer zo'n geweldige energie neer! Amaiii! 

Het was een transformerende week met geweldige mensen! Ik heb genoten van mijn kruin tot aan mijn tenen! Deze week zal ik nooit van mijn leven vergeten! Zo mooi en indrukwekkend! TOP! 

www.sparklinglife.nl

 
HeidiMorren.jpg

Heidi Morren

"Wauw... Ja wauw, dat is inderdaad het gevoel dat ik heb na deze intense & fantastische week!

Ingestapt met de intentie dat ik datgene wat me op dit moment blokkeert in mijn leven wil aanpakken en oplossen ben ik door een heftige week gegaan. Momenten van ontroering, momenten van verdriet, momenten van intense blijdschap, heel veel weerstand, de neiging om te vluchten en toch ben ik gebleven.

Perfect begeleid door Roos die me zo goed kon begeleiden, zo goed kon aanvoelen wat ik nodig had! De intense sfeer in de groep, het was een week die ik voor eeuwig en altijd diep in mijn hart koester! We waren met 9, we doorliepen allemaal heel wat persoonlijke processen, we keerden naar binnen en zo terug naar buiten, de cirkel is rond!

We zijn klaar om in een volgend level in te stappen. Ik geef zo graag maar van nature uit is de vrouw een ontvangend wezen en ook dat heb ik in deze week mogen leren, mogen voelen en mogen ervaren met de steun van de groep, de hartverwarmende begeleiding van Roos.

Ik ben er trots op dat ik vanuit het diepst van mijn hart de mensen kan gaan teachen hoe ze bij zichzelf de innerlijke schoonheid kunnen ontdekken en er de wereld mee kunnen mooier maken!

Lieve Roos, dankjewel! Dankjewel voor je begeleiding, voor al je antwoorden, voor het delen van je kennis en het delen van je verhaal. Dank je wel om mij naar een hoger level te liften. Mijn levensdoel en missie is zoveel duidelijker geworden. En dankjewel om me echt met mijn gevoel in contact te brengen.

Namasté! 

www.shikoba.be

 
Nancy.jpg

Nancy Swerts - Tongeren

Roos, sinds ik jou heb leren kennen is mijn leven compleet veranderd in de positieve zin. 

De Teacher Training was een 'Life Changing Experience'! Je hebt me zoveel geleerd op jouw unieke, liefdevolle, warme manier. Zoveel kennis en wijsheid én gigantisch veel fantastische trainingsmaterialen! Ik voel me een teacher met een remorque aan materiaal ipv een aktetas. Je bent mijn mentor!

Een voorbeeld voor elke trainer; zoveel talenten en gaven in een prachtige, warme gracieuze vrouw. Ik bewonder je van top tot teen. Zo'n enthousiasme en pure passie werkt aanstekelijk. Dankzij jou ben ik terug 'Enamorada de la Vida'.

Heel hartelijk bedankt voor alles! Love you 4ever!

Nancy 

www.amorada.be 

 
geraldine.jpg

Geraldine Steylemans - Ruddervoorde

In september 2015 heb ik de 2’5 daagse 'Love Yourself, Heal Your Life' workshop gevolgd bij Roos.

Een workshop gevuld met positiviteit, jezelf beter en dieper leren kennen -en hierbij vooral verschillende negatieve patronen, struikelblokken en valkuilen die ik nog ervaarde in m’n leven – verder exploreren en liefdevol transformeren. Na reeds vele jaren workshops en cursussen gevolgd te hebben m.b.t. persoonlijke groei en bewustzijnsverruiming, was dat weekend zeker nog een eyeopener! Soms confronterend om o.a. nog te ervaren welke negatieve overtuigingen me ervan weerhouden om de beste versie van mezelf neer te zetten in dit leven. Deze workshop met de filosofie van L Hay kan ik dan ook aanbevelen aan eenieder die een innerlijk vrij en gelukkig gevoel wenst te ervaren in zijn dagelijks leven, en hierbij terug in zijn of haar eigen kracht wenst te komen staan! Leren van jezelf houden – dit doortrekken tot ieder detail in je leven – jezelf en anderen vergeven en 100% verantwoordelijkheid nemen over je leven en je manifestaties… Het zijn enkele onderwerpen die deze workshop “rijk maken”.

De begeleiding die Roos hierbij biedt is hartverwarmend, ondersteunend, inspirerend, motiverend en ook humorvol! 

Ik heb Roos nog beter leren kennen tijdens de Teacher opleiding in februari. Weerom was deze opleidingsweek enerzijds een nog dieper transformatie proces voor mij- een ‘once in a lifetime’ ervaring - zowel naar inhoud toe, als naar groepssfeer toe, als de manier waarop Roos ons begeleid heeft! Ook het feit dat haar cursussen doorspekt zijn met (vaak humorvolle) persoonlijke levenservaringen die ze deelt, maakt het geheel uniek! Hierbij kan ik alleen maar zeggen dat mijn waardering voor haar als teacher én als mens – nog groter geworden is. Als er iemand het pad “walk your talk” loopt, dan is het zeker Roos wel! Op een professionele, warme en liefdevolle manier blijft ze een ‘luisterend oor ‘ voor anderen, zowel tijdens als na de cursus momenten! Echt TOP!

Ik wil jou Roos, dan ook oprecht danken, voor de verrijking die ik in mezelf mocht ervaren, via jouw warme manier van Zijn doorheen de 2’5 daagse workshop, de coachsessies en de teacher opleiding. Persoonlijk heb ik heel wat grenzen doorbroken, heel wat inzichten verkregen, en ook heel wat ‘magische’ momenten mogen ervaren. Mijn zielleke lacht dankbaar… !

Jouw als mentor gekregen te hebben, is een grote meerwaarde voor mij, nu ook ik het pad als Heal Your Life® teacher mag afleggen en deze transformerende filosofie van Lousie Hay verder mag verspreiden.

Warme harteknuffel
Geraldine Steylemans

www.heart4life.be

 
Veronique.jpg

VĂ©ronique Hendrickx - Zetrud Lumay

Ik was bang om een hele week in een groep door te brengen, om in groep te spreken en om zolang uit mijn comfortzone te zijn. 

Maar het was zalig: ongelooflijk fijne, krachtige en intense begeleiding, zeer inspirerend in een mooie locatie en met een zeer goede organisatie. 

Sinds ik Inner Wellness (Roos) heb leren kennen, heb ik heel veel bewustwording gekregen en is mijn leven heel anders geworden. Ik vind de trainer/coach een uniek iemand met heel veel kwaliteiten. 

Deze training is een echte verandering in mijn leven! Gewoonweg een prachtweek en een ongelooflijke ervaring!

Dank je Roos

www.guideyourlife.be

 

Lindsay Laenen - Tienen

Ik ben oprecht dankbaar dat je in mijn leven verschenen bent. Door je opleiding heb ik een heel andere kijk op de dingen en durf ik nu werkelijk iets te ondernemen want de materialen zijn echt tof uitgewerkt en zijn een stevige tool om er werkelijk iets mee te gaan doen.

Roos werkt/begeleidt met hart en ziel op een enthousiaste manier. De begeleiding is liefdevol, openhartig en heel veel tips! 

Feel the fear and do it anyway is mijn motto nu!

Keep doing the great work! 

Lindsay

 
pasfoto sandra31.jpg

Sandra Hoeven - Rotem

Om het in één woord te zeggen: 'WAUW!'

Wat een leerrijke, inspirerende, boeiende en transformerende trainingsweek in een mooie accomodatie met verwennerijen op culinair vlak. 

De begeleiding was ondersteunend, rustgevend en zeer duidelijk én steeds in een veilig kader. 

Nooit zal ik deze prachtige week vergeten! Ik koester ze voor altijd in mijn hart! Een dankbare herinnering voor het leven! 

 
kelly.jpg

Kelly Christis - Bree

Lieve Roos,

WOW! Ik heb werkelijk genoten van de Teacher Training! Met veel passie, liefde en inspiratie wist je ons van het ene naar het andere proces te begeleiden. Ons leven is hier enorm rijk door geworden! 

De trainingsdagen waren echt bijzonder! Inhoudelijk zeer goed, proffesioneel en liefdevol. Wel pittig en vraagt ook wel energie maar wel zeer goed!

Dit is nu eens een opleiding voor het hoogste goed! 

Een dikke merci!

Hartegroet,

Kelly 

 
silvia.jpg

Silvia Contartese - Diepenbeek

Mijn gevoel was juist... dat dit voor mij een heel belangrijke en leuke trainingsweek zou worden... en dat klopte dus volledig!

Het was een magische 'Teacher Training', zeer leerzaam, waardevol, boeiend, helend en zeer inspirerend. De training werd mooi begeleid en ondersteund en vooral liefdevol en 'devinely guided ;-)'.

Ik heb mooie materialen gekregen en goede voorbeelden bij de materie, inspelend op de noden van de groep...

Ik kan deze training alleen maar aanbevelen! You are my first and only inspiration in these kind of trainings & coachings!

 
christel.jpg

Christel van Loon - Kermt

De Heal Your Life Teacher Training, gegeven voor Mary-Roos is een absolute aanrader! Een ware reis naar binnen en naar buiten! 

Roos begeleidt je hierin heel professioneel en zeer liefdevol. Ik ben naar huis gegaan met een rugzak vol inspiratie en ik heb enorm veel zin om de filosofie van Louise Hay met veel liefde in de wereld te zetten! 

Dank je wel, lieve Roos! 

 
wendy.jpg

Wendy Van Gijsegem - Affligem

Door de hartelijke verwelkoming en mooie locatie voel je je onmiddellijk goed en veilig.

Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en fantastisch begeleid. Iedereen deelt met elkaar, zelfs Roos, en dat vind ik zeer leerrijk en waardevol.

Roos spaart je niet en laat je echt ten volle door de processen gaan, hoe confronterend deze soms ook zijn. Maar ze staat altijd klaar om je te steunen en indien nodig, zelfs te troosten. Ze zorgt altijd dat een lesdag positief eindigt.

Je voelt de energie en liefde echt. Dit is een ervaring die ik voor geen geld had willen missen. Ik heb zoveel nieuwe tools en inzichten gekregen en ben heel dankbaar voor de schitterende begeleiding en training. Je voelt dat Roos volledig vanuit haar hart werkt en ook volledig aanwezig is.

Roos, ik heb zo genoten van jouw bruisende energie, jouw deskundige begeleiding en warme persoonlijkheid. Heel authentiek en enorm inspirerend!

Ik ben echt heel dankbaar dat ik dit mocht meemaken.

www.innerself.be

 
Jolanda RK1.jpg

Jolanda Van Santen - Etten Leur (NL)

Ik heb de Heal Your Life Teacher opleiding als heel bijzonder ervaren. Roos laat zien over enorme kennis en inzicht te beschikken die ze ook heel goed weet in te zetten.

De groep was vanaf de eerste dag heel hecht en dat is helemaal te danken aan het veilige kader dat Roos weet neer te zetten. Je voelt dat je volledig jezelf kunt en mag zijn.

Roos is voor mij een inspirerende coach/trainer waar ik heel veel van geleerd heb. Ik voel dat ik er nu klaar voor ben om deze filosofie nu ook met anderen te gaan delen.

Dankjewel Roos voor een geweldige training! Het was helemaal top en ik zou niets kunnen bedenken dat ik anders had willen zien.

www.devlinderboom.com

 
Mary Jupijn.jpg

Mary Jupijn - Houten (NL)

Roos, je hebt een geweldige goede Teacher Training gegeven met enorm veel aandacht per persoon.

We hebben bij jou de juiste tools aangereikt gekregen en je hebt jouw kennis met passie en deskundigheid uitgedragen.

Het programma is erg vol maar de begeleiding was perfect! Roos, je bent een superenthousiaste en zeer getalenteerde Top Teacher/Coach/Trainer!

Je hebt mij zelfs iets geweldigs cado gegeven. De liefde voor mezelf en mijn eigenwaarde. Dank je wel!

I LOVE YOU

 

 
candy.jpg

Candy Julien - Dilsen

Waauw!  Deze trainingsweek is gewoonweg fantastisch, transformerend en ontzettend leerrijk. Vol inzichten en kennis ga je terug naar huis om aan je eigen praktijk te beginnen. 

Je krijgt voldoende tools en materialen, opvolging en steun. Roos, je doet dat supergoed! Je staat er altijd op jouw eigen unieke pracht en liefdevolle kracht! Ik vind Roos echt een geweldige trainer! 

Dank je wel om dit te doen en te zijn wie je bent! Dit is immers dé mooiste ervaring en groeiweek van mijn leven én helemaal zijn geld waard! 

Dikke knuffel

Candy

 
Wendyd.jpg

Wendy Van Delden - Rijswijk (NL)

Ik heb bij Roos de Heal Your Life Teacher Training naar Louise Hay gevolgd en naast een week vol heerlijke pampering en perfecte verzorging, was dit een week vol persoonlijke groei, mooie inzichten en heel veel kennis.

We zijn echt klaargestoomd om zelf als Teachers aan de slag te gaan. Dit was niet mogelijk zonder de deskundige en liefdevolle begeleiding van Mary-Roos Nijs!

Een echte aanrader!

 

 

Goele Boydens - Oostende

Dankjewel topcoach, je bent een supermadam en bovenal een warme engel!!

Even enkele puntjes opsommen: 

  • Jij bent een top teacher!!!!
  • Je cursussen en het lesmateriaal zijn super, enorm veel informatie
  • Ik vind het fantastisch hoe jij iedereen persoonlijk benadert zonder ooit de groep uit het oog te verliezen, sterk!!
  • De liefde de je uitstraalt is niet te evenaren.... Heerlijk!!
  • De cursus aanraden doe ik zeker, ik voel nu wat het met mij al deed en ik sta te popelen om ermee aan de slag te gaan, hoe minimaal ook.

En nog eens speciaal dank voor de mooie afsluitceremonie, met stijl gebracht en zeer indringend! Hele warme knuffel en geniet van het trotse gevoel dat je alweer 10 mensen een fantastisch leven hielp opbouwen!

Dankjewel!!!!

 
isabel.jpg

Isabel Bulcke - De Haan

Roos,

De week van de Teacher opleiding was fenomenaal

Hoe jij je passie in je opleiding weet over te brengen werkt
zo inspirerend dat je onmiddellijk zou willen starten om die
kennis te delen met andere mensen.

Deze week was voor mij ook een transformatie voor mezelf en heeft me ook weer veel nieuwe inzichten gegeven én ik heb natuurlijk ook veel kennis opgedaan.

Ook het verblijf was dik in orde en nog maar te zwijgen van onze fantastische groep!!

Kortom het was een magische week, die ik onmiddellijk opnieuw zou volgen.

Liefs,

Isabel

www.bioesthetiekbelle.be

 

 
conny knaepen.jpg

Conny Knaepen - Genk

Dit is een training die heel veel diepgang biedt in mijn leven. Een training met veel confronterende inzichten maar zo mooi door de durf om te stappen in ons nieuwe verhaal. Prachtig hoe Roos, met haar warme hart ons weet te omarmen en onder te dompelen in een bad van Liefde. Een weg met obstakels die met veel inzichten open werd gemaakt naar een nieuw leven.

Er is plaats voor plezier maar er wordt toch zeer ernstig aan de materie gewerkt.

Je haalt het beste in mensen naar boven! Ik ben enorm dankbaar met jou als mentor in mijn leven. 

 

Carla Pouls - Bree

Ik heb bij jou de tweedaagse workshop (Love Yourself, Heal Your Life) en de Jaartraining 'Je kunt je leven helen' en nu de Teacher Training gevolgd. 

Ik heb dit gedaan omdat ik ontzettend tevreden ben over jou en je manier van coachen/trainen. Proffesioneel, diepgaand, zorgzaam en met humor. 

Je weet me telkens weer te inspireren en ik blijf steeds nieuwe inzichten over mezelf krijgen. SUPER!!! 

Bedankt! Je bent een engel! 

 

 
1538909_10152181353211934_22408122_n.jpg

Dorien Vanderhoeft - Hoeselt

Gun jezelf wat je een ander gunt.

Werken aan jezelf is een groot cadeau voor jezelf én voor je omgeving. Je vindt innerlijke rust, meer balans en meer liefde voor jezelf én de ander.

Deze training heeft mij verrast op vele manieren! Het groepsproces is een echte meerwaarde en een ondersteuning voor je eigen proces. Deze training vond ik vlot, gestructureerd en vooral verrijkend met ruimte voor elk individu.

Als je nog twijfelt... Ga ervoor!

 
josiane.png

Josiane Coninx - Peer

De Heal Your Life Teacher Training van Louise Hay, heb ik als heel warm, zeer inzichtrijk en verrijkend ervaren met heel veel materialen om aan de slag te gaan, dat zeer duidelijk maakt dat Roos in ons, het beste naar boven haalt om een echte Teacher te worden. 

De dagen verliepen heel vlot, intens en met momenten plezierig. Ik ga heel geinspireerd, voldaan en gelukzalig naar huis. Het was een heel toffe en aangename week!

Je bent een geweldig, hartelijk, uniek en lief mens! 

Dienstverlenervoordekmo-p_black-01.png

Banner_200x205 klein.jpg